GRILLROOM DE KRUIK

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1293 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillroom de Kruik. Meer weten? Ontdek meer

27 sep 2022 om 9:07 De pizza's waren koud, ingrediënten ontbraken en ik had weinig op mijn pizza.. De andere pizzas waren ook koud, erg jammer
25 sep 2022 om 19:37 Het duurde ongeveer 15 min na bestelling. Het eten was goed en zeer warm. Super.
18 sep 2022 om 19:15 Eten was koud, mager belegd. Voor een pizza van 20 euro mag je wel iets verwachten. Heb zelfs extra betaald voor extra ingrediënten. Pizza scampi’s, waren Hollandse garnalen. De salade feta was zachte witte kaas, en de salade was zeer weinig.
18 sep 2022 om 18:43 Het eten is super maar als het langer duurd dat ze dan de mensen contacteren want zo gaan ze klanten kwijt raken dat zou heel erg zijn
16 sep 2022 om 20:57 De pizza was koud en taai Maar de kapsalon was keurig
12 sep 2022 om 18:27 Bezorging was een uur eerder dan dat er aan gegeven was. Heerlijk gegeten!
12 sep 2022 om 8:15 Bezorging duurde bijna half uur langer dan gepland en eten was bijna koud
5 sep 2022 om 20:43 Alles was weer perfect
4 sep 2022 om 22:01 Heel erg jammer deze keer. 3x koude pizza's gehad. Heel taai en op de hawai geen ham. Erg slecht deze keer. Je betaald er wel voor . Ik ben het totaal niet gewend. Maar nu was het weg gegooid geld. Heel erg jammer!
1 sep 2022 om 19:58 Na iets wat lang moeten wachten, ons eten in ontvangst mogen nemen. Echter had ik een extra grote doner schotel besteld en voor betaald, maar ontving een kleine. Hiervoor netjes gebeld en kwamen het keurig achterop brengen. Het was lekker top service
28 aug 2022 om 21:27 2 salades erbij besteld erg klein , duur en warm. Dat vond ik een tegenvaller. De bezorging was snel en de rest was oke.
28 aug 2022 om 19:27 Heerlijk gegeten, ook de friet was lekker