GRILLROOM DE KRUIK

GRILLROOM DE KRUIK Pizzeria - Shoarma - Spareribs

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1239 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillroom de Kruik. Meer weten? Ontdek meer

23 mei 2022 om 8:28 Dit is al de 3e keer dat dit gebeurd. Ik schrijf als opmerking bij mijn eten zonder tomaat, omdat ik daar allergische voor ben. En je raad het al het zit er gewoon op. Het is dat ik alles controleer anders weer ritje ziekenhuis.
22 mei 2022 om 21:07 Snel bezorgd, goed verpakt en heerlijk warm eten.
19 mei 2022 om 21:13 Bezorgtijd was ruim binnen de aangegeven marge. De kwaliteit was prima en zeer zeker voor herhaling vatbaar.
12 mei 2022 om 21:35 4 dagen geleden, zondag, heeeeel lekker gegeten. Alles was tip top. Enkel jammer van de 4 euro voor een wel heel mager slaatje. Vandaag, donderdag , helemaal niet lekker. Kip en shoarma was heel droog en niet te vergelijken met 4 dagen geleden!!
8 mei 2022 om 21:19 Goed en lekker vlees en friet. Slaatje hoeft niet.
8 mei 2022 om 19:41 Ontzettend lang moeten wachten (120 minuten), eten was als van ouds top. Excuses aan de deur door de bezorgster maakte veel goed voor mij.
1 mei 2022 om 20:22 Het was weer heerlijk! Prima eten! Vriendelijke bezorger!
27 apr 2022 om 21:09 Al vroeg op de dag besteld en het eten was precies op tijd! Eten was weer heerlijk, wat hebben ze hier toch lekkere spareribs!
23 apr 2022 om 21:31 Voor de tijd al bezorgd . Super fijn ! Eten smaakte ook goed
19 apr 2022 om 21:07 Eten wat ze maken is verrukkelijk! En de bezorging was ook helemaal top, perfect op tijd, zelfs geen minuut te laat. Zeer tevreden!!
12 apr 2022 om 9:37 verkeerde fles wijn verkeerde piza en kapsalon niet te vreten 42 euro zo weggepleurt niet aan te raden
11 apr 2022 om 7:20 Het eten was bezorgd na 2u en 10 min ipv de beloofde 60 min. Pizza was ijskoud en daardoor niet te eten. Jammer is dat. Spareribs daarentegen nog redelijk op temperatuur. Totale score: onvoldoende.