GRILLROOM DE KRUIK

GRILLROOM DE KRUIK Pizzeria - Shoarma - Spareribs

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1144 beoordelingen
18 okt 2021 om 8:43 bestelde een pizza waarvan2 van de 3 ingrediënten er niet waren. toen moest ik even snel iets anders kiezen.....Tegen mijn zin in dan maar spare ribs besteld. Aan de deur nog 6 euro moeten bijbetalen. Daar zat ik in mijn eentje met 2 menu's :-(
16 okt 2021 om 7:43 Snelle bezorging heerlijk eten en alles goed warm!
14 okt 2021 om 19:46 Eten heerlijk en ik heb zelf pas rond etenstijd besteld. De levertijd was wat langer, maar dan had ik maar eerder moeten bestellen!
14 okt 2021 om 19:02 Eten goed zoals altijd en deze x de bezorging ook top
10 okt 2021 om 23:01 Es wurden angekündigt, dass das Essen innerhalb von 60 Minuten da ist. Dann wurde ich direkt angerufen. Sie würden das Essen nicht ausliefern, da die Fahrt alleine schon eine Stunde dauern würde. Das Geld wurde direkt erstattet.
10 okt 2021 om 21:41 Er was een gedeelte niet aanwezig. Tijdens het telefonisch contact er over zei een vriendelijke mevrouw dat ze het over het hoofd hadden gezien maar gelijk zei ze erbij dat het niet op voorraad was. Heb het geld wel terug gekregen. Jammer!!
10 okt 2021 om 19:48 Heel lang moeten wachten op mijn bestelling
10 okt 2021 om 18:54 Duurde veel te lang met bezorgen. Pizza was taai
5 okt 2021 om 21:50 Pizza's waren OK en de bezorger vriendelijk. De rode draad in alle reviews is de lange bezorgtijd, dat was bij ons ook het geval. Dus Grillroom De Kruik: probeer dit te verbeteren, dan ben je meteen een hoop gezeur kwijt.
4 okt 2021 om 14:13 Eten was heel lekker, maar wat tegenviel was dat instructies niet waren opgevolgd. Kreeg het standaard gerecht ipv mijn aangegeven opmerking.
2 okt 2021 om 20:10 Bezorger heeft niet aangebeld en ananas vergeten op de pizza te doen
2 okt 2021 om 19:14 Bezorging was veel te laat en friet was koud , jammer. Normaal is alles altijd naar wens.