GRILLROOM DE KRUIK

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1346 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillroom de Kruik. Meer weten? Ontdek meer

30 jan 2023 om 8:47 Eten werd opgevraagde tijd bezorgd, ik had van te voren al besteld en tijd aangegeven. Alles was weer lekker en bezorger was vriendelijk. Nog nooit een slechte ervaring gehad hier.
29 jan 2023 om 21:58 Ik had bezorgtijd 18.30uur werd gebeld dat het wel 20.00uur of 20.15 kon worden ivm drukte. Ben het nu zelf gaan halen, kon er 18.15 omkomen. Jammer dat ik mijn 5 euro bezorgkosten niet kan terug krijgen.
29 jan 2023 om 20:23 zoals altijd goede spareribs..alleen levertijd was behoorlijk lang ..pas na 2 uur binnen
29 jan 2023 om 20:01 Was lang wachten maar de smaak en kwaliteit maakte dat dubbel en dwars waard
24 jan 2023 om 6:59 Iedere keer keurig op tijd bezorgd
23 jan 2023 om 8:51 Het eten was prima maar de bezorging was een uur te laat, jammer
22 jan 2023 om 21:32 Ik was tevreden
8 jan 2023 om 19:45 Salade apart. Friet apart. Dus alles fris en knapperig. Top! Zie je niet vaak. Gaan we vaker doen.
7 jan 2023 om 14:55 Gisteren mijn bestelling al om 14uur geplaats. Omdat ik op tijd wilde eten. Maar helaas kwam het eten pas 50 minuten. Ik had gebeld en dan wordt gezegd dat de bezorger er bijna moet zijn. Vervolgens duurde het nog 30 minuten. Dit wa
4 jan 2023 om 13:27 Lekker eten.
20 dec 2022 om 6:45 Beetje laten.kant
18 dec 2022 om 19:29 Heel goed en bijzonder lekker